WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 70 kWh Automaat

€ 66.251,00

NL5937425
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €858 per maand
BMW i4 eDrive35 70 kWh Automaat
€ 66.251,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ruim en economisch, dat is de BMW i4. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 15 kilometer afgelegd. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Gemakkelijk en veilig is de bediening het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. U bent in deze BMW ook voorzien van automatische airconditioning, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron