WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 High Executive Automaat

€ 74.632,00

NL5923207
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €966 per maand
BMW i4 eDrive40 High Executive Automaat
€ 74.632,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Misschien valt u voor het lederen interieur. Maar wat een licht van binnen ook, dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak; en niet te vergeten het grote gemak van een elektrisch bedienbare achterklep. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Deze BMW i4 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Sleutelloos instappen en starten: de keyless start zorgt ervoor! Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands ‘botswaarschuwing′, treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe i4. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron