WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 High Executive Automaat

€ 74.632,00

NL5923211
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €966 per maand
BMW i4 eDrive40 High Executive Automaat
€ 74.632,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Handig, zo′n hatchback. Aan de achterzijde een extra deur, om makkelijk in en uit te laden. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ook een fijne dosis klasse is bijgeleverd, met het lederen interieur. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. U hoeft het stuur geen moment los te laten om de audio aan te passen. De audiobediening op het stuur is een veilige en praktische oplossing. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het full map navigatiesysteem. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Voorzien van keyless start. Of, in gewoon Nederlands: starten zonder sleutel. Deze BMW is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze i4 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron