WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 High Executive M Sport Automaat

€ 74.632,00

NL5923204
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €966 per maand
BMW i4 eDrive40 High Executive M Sport Automaat
€ 74.632,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij lijkt van binnen wel groter dan van buiten. Komt door al die extra ruimte die een hatchback als deze herbergt. En toch een lichte, zuinige en betaalbare auto. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De auto is uitgerust met lederen bekleding. Deze BMW i4 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panoramadak. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. In deze auto profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Voor de belangrijkste functies van het geluidssysteem hoeft u uw blik niet van de weg te halen. De audiobediening bevindt zich op het stuur. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er regensensor aan boord, maar ook een active cruise control. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Heeft u de elektronische token op zak, dan herkent deze auto z′n baasje en de keyless start zorgt dat een druk op de startknop voldoende is. Geen sleutel meer nodig! Ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron