WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 84 kWh Automaat

€ 84.196,00

NL5934251
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1087 per maand
BMW i4 M50 84 kWh Automaat
€ 84.196,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De ruime lichtinval door het elektrisch bediende glazen panorama dak zorgt voor een heerlijk ruim gevoel. Met één klik te openen voor frisse lucht en een mild windje in de auto. Dat is gemak en plezier! Overigens is het happy-klik gevoel ook aanwezig bij de elektrisch bedienbare achterklep. Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het full map navigatiesysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, sportstuurwiel en automatisch dimmende buitenspiegels.

Zoals u mag verwachten van deze BMW i4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze i4 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron