WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 High Executive 80 kWh Automaat

€ 96.220,00

NL5897751
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1243 per maand
BMW i4 M50 High Executive 80 kWh Automaat
€ 96.220,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Open de extra deur aan de achterzijde en kijk eens hoeveel ruimte deze hatchback biedt, vooral bij het neerklappen van de achterbank. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het lederen interieur geeft een puur luxegevoel. En ook aan optimaal gemak is gedacht: een elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Is dat niet compleet? In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad! Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Boven op alle andere extra′s is het Harman/Kardon audiosysteem een vermelding waard. Wat een topklasse geluid! Ook is het audiosysteem voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i4 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron