WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive 40 80 kWh M-Sport Automaat

€ 49.900,00

NLR-669-TD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €650 per maand
BMW i4 eDrive 40 80 kWh M-Sport Automaat
€ 49.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 7373KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duurzaam en dynamisch, de BMW I4 verenigt deze twee uitersten in zich. Dit is een dealeronderhouden auto uit 2022, er staat 7373 kilometer op de teller. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. De uitrusting van deze auto is met sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW I4 samen. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Dit is het moment om te switchen naar elektrisch rijden. Gaat u mee? Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron