WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat

€ 53.900,00

NLT-186-FD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €696 per maand
BMW i4 eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat
€ 53.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 17321KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De extra deur van deze hatchback maakt het mogelijk gemakkelijk in en uit te laden. Een elektrische auto is echt niet meer alleen voor korte ritjes. Het rijbereik van deze auto biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse ritten. Daardoor kan het opladen vaak 's nachts gebeuren. Op de teller van deze auto staat slechts 4999 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Even op het knopje drukken en de elektrisch bedienbare achterklep gaat open. Net zo gemakkelijk als het elektrisch bediende glazen panorama dak. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Tot de voorzieningen van deze auto behoren BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze BMW i4 prima parkeersensoren die u een handje helpen. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Ook sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Ook een elektrische auto bewijst zichzelf het beste met een proefrit. Neem contact op en we maken meteen een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron