WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 High Executive Automaat

€ 73.250,00

NLX-983-DN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €950 per maand
BMW i4 M50 High Executive Automaat
€ 73.250,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6206KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De extra deur aan de achterkant maakt van deze hatchback een ideale in- en uitlader. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panoramadak. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Pak aan, ′t is winter! Zo′n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. Ook is het audiosysteem voorzien van: DAB ontvangst. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Deze BMW i4 is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze i4 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron