WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 High Executive Automaat

€ 73.900,00

NLS-443-PT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €953 per maand
BMW i4 M50 High Executive Automaat
€ 73.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 8760KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kies voor het gemak van een ruime hatchback. Het rijden met deze auto is werkelijk grenzeloos, want de actieradius is groot genoeg voor allerlei veelvoorkomende ritten en de tijd om de accu's op te laden is prima in te passen in uw dagelijkse bezigheden. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2023 komt; hij heeft slechts 8760 kilometer afgelegd. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Deze BMW i4 is luxe afgewerkt. Kijk maar naar het lederen interieur! Deze BMW i4 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak lijkt het of u altijd met open dak rijdt. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Natuurlijk behoren LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor is deze BMW helemaal compleet.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie en brake assist.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron