WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 84 kWh Automaat

€ 78.774,00

NL5939917
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1015 per maand
BMW i5 eDrive40 84 kWh Automaat
€ 78.774,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW i5 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Voor een optimale rijhoogte, meer comfort en verhoogde stabiliteit zorgt de automatische luchtvering. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-achterlichten en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Snelheid, omgevingsinfo, navigatie en communicatie... Het digitale dashboard geeft alles realtime weer. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe i5. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron