WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5Touring eDrive40 M-Sport Pro Automaat

€ 101.086,00

NL5934675
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1305 per maand
BMW i5 Touring eDrive40 M-Sport Pro Automaat
€ 101.086,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische BMW i5 biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. Power, stilte en nul procent uitlaatgas krijgt u met de elektromotor. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De aanwezige luchtvering zorgt voor meer veiligheid en rijcomfort onder alle omstandigheden. Ongeacht hoe koud het buiten is, het verwarmbare stuurwiel samen met de verwarmbare voorstoelen en achterbank, zorgt ervoor dat iedereen in de auto zich snel opwarmt. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Natuurlijk behoren 21 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-koplampen, sportinterieur, trailer assistent en aluminium dakrailing ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Alle benodigde informatie helder in beeld: het digitale dashboard is een geweldige rijhulp. Of u nu achteruit rijdt, parkeert of een smalle straat inslaat, de 360 graden camera op deze auto, mogelijk gemaakt door vier camera's, biedt een perfect beeld van uw omgeving. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Je ziet hem niet, maar hij is er wel: de elektrisch inklapbare trekhaak. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. De BMW is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control en draadloos opladen.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Ook helpen het forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u