WhatsappEmail
BMW i5
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5Touring eDrive40 M-Sport Pro 84 kWh Automaat

€ 88.581,00

NL5942759
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1140 per maand
BMW i5 Touring eDrive40 M-Sport Pro 84 kWh Automaat
€ 88.581,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische BMW i5 biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De luchtvering maakt van deze auto een klasseauto. Voelbaar, merkbaar beter. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Verder is de BMW uitgerust met: LED-koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-achterlichten en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. DAB-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Geef uw smartphone onderweg weer energie; zonder snoer, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard voorzien van Qi-technologie. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. U bent mede dankzij hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron