WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7eDrive50 High Executive M-Sport Pro Automaat

€ 147.262,00

NL5928096
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoogeveen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1896 per maand
BMW i7 eDrive50 High Executive M-Sport Pro Automaat
€ 147.262,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ongeëvenaarde motortechniek, indrukwekkende prestaties en krachtige Duitse kwaliteit. BMW maakt rijden geweldig. Met de elektromotor zoeft u fluisterzacht over de weg. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De actieve veiligheid wordt verder vergroot dankzij vierwielaandrijving. De massagefunctie van de verwarmbare voorstoelen is een heerlijke extra optie, waarmee u uw rug en die van de bijrijder een groot plezier doet. De luchtvering zorgt voor beter contact met de weg en een uiterst soepele rijervaring. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Op gure dagen is het ook achterin heerlijk bijkomen op de verwarmde achterbank. Bij de rijke uitrusting horen ook BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Het geluidssysteem is gemakkelijk en veilig te bedienen vanaf het stuur. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. Met smartphone connectiviteit kunt u muziek draadloos afspelen. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Met lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels is deze BMW helemaal compleet.

De BMW i7 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron