WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7eDrive50 M-Sport 106 kWh Automaat

€ 145.713,00

NL5937520
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1877 per maand
BMW i7 eDrive50 M-Sport 106 kWh Automaat
€ 145.713,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische BMW i7 is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Zelfs een oude klinkerstraat voelt aan als een biljartlaken dankzij de luchtvering. Gladde weg, natte weg, steile weg of ruige weg? De vierwielaandrijving trekt zich er niks van aan en u vervolgt probleemloos uw route met deze 4WD! Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen en laat jullie bloedsomloop stimuleren door de massagefunctie. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Ook op de achterbank kunnen passagiers zichzelf snel opwarmen dankzij de achterbankverwarming. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Dankzij de 360 graden camera kunt u zowel de voor- als achterzijde van het voertuig in het oog houden, wat bijdraagt aan een veiligere rijervaring. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Soms wil je goed geluid kunnen voelen! Het high performance audiosysteem bedient u op uw wenken. Natuurlijk behoren navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze i7 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron