WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 Business Edition Plus 77 kWh Automaat

€ 65.950,00

NLT-881-XG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €853 per maand
BMW iX xDrive40 Business Edition Plus 77 kWh Automaat
€ 65.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze BMW iX. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen. Deze hebben bovendien een massagefunctie, zodat bestuurder en bijrijder altijd fit en soepel uitstappen. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Als het buiten koud wordt, voelt zo′n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 20 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Diepe bassen, sprankelend hoog. Het Harman/Kardon audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het full map navigatiesysteem. Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Smartphone connectiviteit speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. Deze BMW iX blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. The future is now, rij elektrisch! Maak een afspraak voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron