WhatsappEmail
BMW iX
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 High Executive Automaat

€ 65.950,00

NLS-636-PX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €853 per maand
BMW iX xDrive40 High Executive Automaat
€ 65.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4767KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze BMW iX, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. De aandrijflijn maakt gebruik van de meest moderne accutechniek, zodat het opladen in zo kort mogelijke tijd gebeurt. Het rijbereik van deze auto is groot genoeg om er de meest voorkomende dagelijkse ritten mee te maken. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Het lederen interieur is een stijlvolle extra van deze BMW iX. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Net als uw bijrijder! U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 22 inch lichtmetalen velgen, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Dit is niet zomaar een auto. Dus heeft u ook niet zomaar een hifi-installatie aan boord. Het Harman/Kardon audiosysteem is van absolute topklasse. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Het full map navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons bent u verlost van kabels en snoertjes. Het opladen gaat simpel door de smartphone in de speciale houder te plaatsen. Smartphone connectiviteit maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! De uitrusting van deze BMW is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW iX is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Overtuig uzelf van deze elektrische auto en neem contact op voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron