WhatsappEmail
BMW iX
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 High Executive Automaat

€ 54.900,00

NLN-363-HJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €714 per maand
BMW iX xDrive40 High Executive Automaat
€ 54.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 25242KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze BMW iX, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 25242 De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Veel leuke extra's heeft deze auto. Om maar wat te noemen: de elektrisch bedienbare achterklep en het stijlvolle lederen interieur. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel hoe de massagefunctie zorgt voor verfrissende doorbloeding op de lange ritten. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Top of the bill in techniek: dat ziet u bijvoorbeeld aan de geavanceerde laserlight koplampen. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 22 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het digitale dashboard in deze auto maakt personalisatie van uw cockpitinterface mogelijk. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Met deze fantastische elektrische auto is de toekomst begonnen. Even bellen voor een afspraak en hij staat klaar voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron