WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 High Executive Sportpakket nw prijs 104.972,- Automaat

€ 67.950,00

NLS-346-ZH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €880 per maand
BMW iX xDrive40 High Executive Sportpakket nw prijs 104.972,- Automaat
€ 67.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7890KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kijk naar de geraffineerde lijnen. Verbaas u over de soepele aandrijftechniek. De elektrische BMW iX trakteert u op een onvergelijkbare rijervaring. De fluisterstille elektromotor zorgt voor een serene rijervaring. Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 7890 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Ook een fijne dosis klasse is bijgeleverd, met het lederen interieur. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Prettig zitten maakt elke rit ontspannen dankzij de comfortstoelen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Waarom zou je alleen voorin behaaglijk mogen zitten? Daarom is er óók een verwarmde achterbank. Bij de rijke uitrusting horen ook 22 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Verken de digitale wereld van mobiliteit waar het digitale dashboard alles biedt wat u nodig heeft om uw reis comfortabel te maken. De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg. En deze auto heeft ook connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen als standaard uitrusting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Wat kunnen we verder nog zeggen? Tijd voor een elektrische proefrit! Neem contact op en maak meteen een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron