WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 Sportpakket Automaat

€ 70.950,00

NLT-825-FG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €917 per maand
BMW iX xDrive40 Sportpakket Automaat
€ 70.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7893KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stijlvol design en topprestaties zonder emissies. Deze BMW iX verbindt elegante lijnen met krachtige elektrische aandrijving zonder schadelijke uitstoot. De modernste techniek is toegepast om u in alle rust en stilte van de rit te laten genieten. Daarbij zult u zien dat de tijd om de accu's op te laden enorm meevalt, en dankzij de flinke actieradius hoeft u dat ook niet zo vaak te doen. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Het full map navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Smartphone connectiviteit verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Voorzien van keyless start. Of, in gewoon Nederlands: starten zonder sleutel. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer behoorlijk compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron