WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive50 Automaat

€ 72.450,00

NLP-100-GJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €935 per maand
BMW iX xDrive50 Automaat
€ 72.450,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 60319KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Snelheid en souplesse in stilte. Met deze BMW IX ervaart u alles wat elektrisch rijden plezierig maakt. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Glibberen of glijden is er met deze vierwielaandrijving niet bij. Op deze 4WD kan je onder alle omstandigheden rekenen. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Natuurlijk behoren adaptief onderstel, donker getint glas achter en antracietkleurige hemelbekleding ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Ook is de auto voorzien van 4 zone climate control. Zoals u weet, liggen de autosleutels altijd onderin de boodschappentas die u sjouwt. Geen probleem bij deze BMW IX. De token in uw jaszak wordt van dichtbij gesignaleerd door de keyless entry en alle sloten gaan automatisch open.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Ook stil genieten van elektrisch rijden? Maak een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron