WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 67 kWh Automaat

€ 54.500,00

NLT-744-ZJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €707 per maand
BMW iX1 xDrive30 67 kWh Automaat
€ 54.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kijk naar de onvergelijkbare vormgeving. De BMW iX1 is een elektrische auto die zijn bijzondere karakter niet voor de buitenwereld verbergt. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het full map navigatiesysteem begeleidt u naar uw reisdoel. Bent u daar eenmaal aangekomen, dan zorgt de achteruitrijcamera ervoor dat u de auto soepel inparkeert. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze BMW bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De BMW iX1 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

Klaar voor rijden anno nu? Kies dan voor elektrisch met deze BMW iX1. Een proefrit overtuigt, dus bel nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron