WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Launch Edition Automaat

€ 52.500,00

NLS-145-KL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €679 per maand
BMW iX1 xDrive30 Launch Edition Automaat
€ 52.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 18496KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Houdt u van sportief, betrouwbaar en bewezen kwaliteit? Dan is er eigenlijk geen alternatief. BMW maakt rijden geweldig, en dat merkt u meteen. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Als het buiten koud wordt, voelt zo′n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Tot de uitrusting behoren ook BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Stevige beats of een sprankelend klassiek orkest? Door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem klinkt elk genre volmaakt. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. De snelste of zuinigste weg? Het full map navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron