WhatsappEmail
BMW iX1
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Launch Edition Automaat

€ 48.900,00

NLT-484-DD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €632 per maand
BMW iX1 xDrive30 Launch Edition Automaat
€ 48.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 17544KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Company car; bezichtiging op afspraak!

Valt u voor de styling van deze BMW iX1? Of gaat u voor de slimme techniek? Wat u ook kiest, u krijgt altijd een auto met een volledig elektrische aandrijflijn. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook aluminium dakdraagsysteem en donker getint glas achter.

Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Een handige optie is de keyless entry: de BMW iX1 opent automatisch alle sloten zodra u dichtbij bent. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Ook automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Dit is het moment om te switchen naar elektrisch rijden. Gaat u mee? Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
OverigeChevron