WhatsappEmail
BMW iX1
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Launch Edition 67 kWh Automaat

€ 51.950,00

NLS-556-XB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €669 per maand
BMW iX1 xDrive30 Launch Edition 67 kWh Automaat
€ 51.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 3502KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met de BMW iX1 kiest u voor het rijplezier van de toekomst. De volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor krachtige prestaties en een sensationeel acceleratievermogen. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze BMW iX1. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Verder is de BMW uitgerust met: adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrails, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het full map navigatiesysteem begeleidt u naar uw reisdoel. Bent u daar eenmaal aangekomen, dan zorgt de achteruitrijcamera ervoor dat u de auto soepel inparkeert. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Deze BMW iX1 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Deze BMW iX1 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Is elektrisch rijden iets voor u? Bel dan nu om een proefrit te maken met deze auto.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron