WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Launch Edition M Sport Automaat

€ 56.950,00

NLT-447-ZF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
BMW iX1 xDrive30 Launch Edition M Sport Automaat
€ 56.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 5451KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U zult het zien: overstappen naar elektrisch rijden kost u geen enkele moeite als u kiest voor deze BMW iX1. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo′n verwarmd stuurwiel? U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Ook op geluidskwaliteit is niet beknibbeld. Het Harman/Kardon audiosysteem levert topprestaties. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Het full map navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Deze BMW iX1 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook heerlijk simpel is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Neem de stap naar elektrisch rijden! Maak een afspraak en we zetten 'm voor u klaar.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron