WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 M-Sport Automaat

€ 59.900,00

NLX-248-HD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW iX1 xDrive30 M-Sport Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Elektrisch rijden is een onvergelijkbare beleving. Ervaar het zelf met deze BMW iX1. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Pak aan, ′t is winter! Zo′n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Natuurlijk behoren adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Voor een sprankelende en levensechte klankweergave zorgt het Harman/Kardon audiosysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De sensor van de keyless entry herkent u op korte afstand en ontgrendelt de portieren automatisch. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Maak nu een afspraak om de sensatie van elektrisch rijden te ervaren. Proefrit? Even bellen!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron