WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 M-Sport Pro Automaat

€ 59.900,00

NLT-683-XX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW iX1 xDrive30 M-Sport Pro Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische BMW iX1 biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

Diepe bassen, sprankelend hoog. Het Harman/Kardon audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Met de sleutel op zak instappen en wegrijden. Keyless entry maakt het mogelijk. Deze BMW iX1 maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW iX1 samen. Altijd uw blik op de weg: met de head-up display hoeft u geen moment uw ogen te verplaatsen. De info wordt geprojecteerd in het zichtveld voor u.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Met deze fantastische elektrische auto is de toekomst begonnen. Even bellen voor een afspraak en hij staat klaar voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron