WhatsappEmail
BMW iX3
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive M Sport 80 kWh Automaat

€ 72.645,00

NL5935091
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €939 per maand
BMW iX3 Executive M Sport 80 kWh Automaat
€ 72.645,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Klasse en kwaliteit, gecombineerd met legendarische sportieve prestaties. Meer hoeven we niet uit te leggen. BMW maakt rijden geweldig. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak lijkt het of u altijd met open dak rijdt. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. Extra opties op deze auto zijn: connected drive services, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en automatische airconditioning.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron