WhatsappEmail
BMW M2
BMW M2BMW M2BMW M2BMW M2
Beschikbaar

BMW M2Coupé Automaat

€ 137.821,00

NL5945509
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1778 per maand
BMW M2 Coupé Automaat
€ 137.821,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Diepe bassen, sprankelend hoog. Het Harman/Kardon audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry is deze BMW helemaal compleet.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron