WhatsappEmail
BMW M2BMW M2BMW M2BMW M2
Beschikbaar

BMW M2Akrapovic Uitlaat Automaat

€ 139.950,00

NLX-110-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1807 per maand
BMW M2 Akrapovic Uitlaat Automaat
€ 139.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3652KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij ziet er geweldig uit, maar levert bovendien ook topprestaties. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. De zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW M2 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Bij een auto van topkwaliteit hoort geluid van topkwaliteit. Daarom is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het full map navigatiesysteem. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Al bijna overtuigd? Laat een proefrit de rest doen. Neem contact op voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron