WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3M3 Touring xDrive Competition Automaat

€ 185.627,00

NL5918805
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2389 per maand
BMW M3 M3 Touring xDrive Competition Automaat
€ 185.627,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW 3-serie Touring stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze auto uit 2022 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Met één klik ontgrendelt u de elektrisch bedienbare achterklep, die voor u openzwaait. Mooi hoe deze auto slim en praktisch nut koppelt aan een stijlvolle binnenkant. Heeft u het lederen interieur al gezien? Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. De laserlight koplampen zijn zo ingeregeld dat u maximaal zicht heeft zonder tegenliggers te hinderen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Alle ritinformatie en communicatie is gebundeld in één overzichtelijk digitale dashboard. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 3-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 3-serie Touring aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron