WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3Touring xDrive Competition Aut. Automaat

€ 175.218,00

NL5924308
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2253 per maand
BMW M3 Touring xDrive Competition Aut. Automaat
€ 175.218,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is nu typisch zo'n auto die is ontwikkeld zonder compromissen te sluiten. Het resultaat is een pure sportwagen waarin u als bestuurder heer en meester bent. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze BMW M3 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Prettig zitten maakt elke rit ontspannen dankzij de comfortstoelen. Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. De lichtintensiteit van de laserlight koplampen is vele malen hoger dan van conventionele verlichting. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel en donker getint glas achter.

Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het onhandige gevoel van eerst graven naar de autosleutels om in te kunnen stappen is voorbij dankzij de keyless entry. Met Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, parkeerassistent en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe M3. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron