WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3xDrive Competition Automaat

€ 182.870,00

NL5908849
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2357 per maand
BMW M3 xDrive Competition Automaat
€ 182.870,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Over BMW kun je het lang of kort hebben. Maar één ding staat vast: BMW maakt rijden geweldig. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Het interieur glanst in daglicht door het elektrisch bedienbare panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. De topkwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem zorgt voor liefde op het eerste gehoor. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Ook Harman Kardon-audiosysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze M3 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron