WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3Competition Automaat

€ 92.950,00

NLP-667-KK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1202 per maand
BMW M3 Competition Automaat
€ 92.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 37613KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duitse auto's staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Tientallen jaren Deutsche gründlichkeit staan garant voor uitstekende rijprestaties. Een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Relaxt én fit op weg? Dan geniet u zeker van de comfortstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. De laserlight koplampen hebben een ongekende lichtintensiteit. Ook adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel en donker getint glas achter zijn aan boord.

U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Diepe bassen, sprankelend hoog. Het Harman/Kardon audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De centrale ontgrendeling gebeurt automatisch dankzij de keyless entry. Ook Harman Kardon-audiosysteem, parkeerassistent en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron