WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3xDrive Competition Automaat

€ 104.950,00

NLN-786-VJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1358 per maand
BMW M3 xDrive Competition Automaat
€ 104.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 50514KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De BMW M3 is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Onderweg zorgen de comfortstoelen voor een ontspannen rit. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Helder, ver reikend licht, 10 keer sterker dan conventionele verlichting: de laserlight koplampen. Verder is de BMW uitgerust met: adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel en donker getint glas achter.

Deze BMW M3 is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Voor een sprankelende en levensechte klankweergave zorgt het Harman/Kardon audiosysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Een handige optie is de keyless entry: de BMW M3 opent automatisch alle sloten zodra u dichtbij bent. Ook Harman Kardon-audiosysteem, parkeerassistent en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Een goede sportwagen moet je zien, ruiken en voelen. Maak gauw een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron