WhatsappEmail
BMW M4
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4Cabrio xDrive Competition Automaat

€ 190.814,00

NL5941993
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2457 per maand
BMW M4 Cabrio xDrive Competition Automaat
€ 190.814,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW M4. Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Het full map navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Extra opties op deze auto zijn: electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor en cruise control.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron