WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4GTS Automaat

€ 149.950,00

NLNG-632-D
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1936 per maand
BMW M4 GTS Automaat
€ 149.950,00

Specificaties

  • 2017Bouwjaar
  • 134KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Al meer dan honderd jaar is het bewijs geleverd: BMW maakt rijden geweldig. Deze auto uit 2017 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 134 kilometer. Een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Deze BMW M4 is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem met harde schijf! Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen sportstuur, parkeersensoren voor en achter, regen- en lichtsensor, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, usb-aansluiting en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Ook helpen het head-up display en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het rijgevoel van deze sportwagen zelf!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron