WhatsappEmail
BMW M5BMW M5BMW M5BMW M5
Beschikbaar

BMW M5Competition M-xDrive Automaat

€ 84.950,00

NLS-527-ZJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1101 per maand
BMW M5 Competition M-xDrive Automaat
€ 84.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 70082KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met deze BMW M5 kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 70082. Dankzij de achtcilinder benzinemotor en de automatische transmissie, is het autorijden snel en comfortabel. De leren bekleding is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor comfort en een rijke uitstraling. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. De high-end technologie van het high performance audiosysteem staat garant voor geluid van het hoogste niveau. Ook navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels en draadloos opladen horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de BMW M5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien head-up display, voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Zullen we deze sportwagen even klaarzetten voor een overtuigende testrit? We wachten op uw telefoontje!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron