WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X118i sDrive Automaat

€ 53.517,00

NL5929178
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €689 per maand
BMW X1 18i sDrive Automaat
€ 53.517,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een SUV als deze hebt u een praktische en ruime auto, maar tegelijk biedt hij ook comfort en rijplezier. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een benzinemotor en een automatische transmissie zorgen dat u met deze SUV prima vooruitkomt. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De uitrusting van deze BMW is met dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Deze BMW X1 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron