WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1M35i Automaat

€ 97.488,00

NL5931653
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1257 per maand
BMW X1 M35i Automaat
€ 97.488,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van een sportwagen als deze worden geen compromissen gesloten. Vormgeving en techniek zijn perfect met elkaar in balans. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Pak aan, ′t is winter! Zo′n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare achterbank.

Voor een complete muziekervaring is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW X1 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze X1 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron