WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X118i sDrive Automaat

€ 53.450,00

NLZ-062-GB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €688 per maand
BMW X1 18i sDrive Automaat
€ 53.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6532KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Alle technologie in de BMW X1 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2024 heeft 6532 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een benzinemotor en een automatische transmissie zorgen dat u met deze SUV prima vooruitkomt. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen achter.

De slimme lay-out van het digitale dashboard zorgt voor een uitstekend overzicht onderweg. Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron