WhatsappEmail
BMW X1
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X123i xDrive Automaat

€ 56.900,00

NLR-134-RK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
BMW X1 23i xDrive Automaat
€ 56.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 15927KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige BMW X1 biedt het allemaal. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 15927 De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Ook LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en aluminium dakrails horen tot de voorzieningen op deze auto.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige full map navigatiesysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn Harman Kardon-audiosysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron