WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X125e xDrive Automaat

€ 62.950,00

NLX-695-ZD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €816 per maand
BMW X1 25e xDrive Automaat
€ 62.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6532KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Al meer dan honderd jaar is het bewijs geleverd: BMW maakt rijden geweldig. Deze dealeronderhouden BMW heeft slechts 6532 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2024. Deze hybride heeft dankzij de extra elektromotor een zeer laag brandstofverbruik. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en aluminium dakrails.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Ook dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control zijn aan boord.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze BMW echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron