WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X125e xDrive M-Sport Hybrid Automaat

€ 59.900,00

NLX-058-TV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW X1 25e xDrive M-Sport Hybrid Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6589KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Wanneer je achter het stuur van deze BMW X1 kruipt, ervaar je het ongeëvenaarde Duitse vakmanschap die hem tot een klasse apart maakt. Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. Hybride auto's zoals deze staan er om bekend dat ze zuinig zijn met brandstof. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Voor het overzicht tijdens iedere rit is deze BMW X1 voorzien van een gemakkelijk afleesbaar digitaal dashboard. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het full map navigatiesysteem. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en cruise control.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron