WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X130e xDrive M-Sport Automaat

€ 67.950,00

NLT-902-XG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €880 per maand
BMW X1 30e xDrive M-Sport Automaat
€ 67.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12000KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een toonbeeld van Duitse kwaliteit in techniek, comfort en rijprestaties. Dat is deze BMW X1. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 3000 kilometer. Elektrisch rijden: zuinig, goedkoop en schoon. Maar soms net wat beperkt als het gaat om afstand. Daarom heeft deze hybride BMW X1 zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Als dat geen perfecte combi is! Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Het doek is gevallen voor de ouderwetse autosleutel. Instappen en wegrijden gaat met keyless start. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. Je ziet hem niet, maar hij is er wel: de elektrisch inklapbare trekhaak.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron