WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1sDrive18i M-Sport Automaat

€ 65.273,00

NLX-936-TG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €840 per maand
BMW X1 sDrive18i M-Sport Automaat
€ 65.273,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze BMW X1, die 6999 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie verzorgen de aandrijving van deze SUV. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Ook BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en verstelbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Voor een complete muziekervaring is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Een handige optie is de keyless entry: de BMW X1 opent automatisch alle sloten zodra u dichtbij bent. De uitrusting van deze BMW is met Harman Kardon-audiosysteem, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron