WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1sDrive18i M-Sport Automaat

€ 64.643,00

NLZ-820-GV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €838 per maand
BMW X1 sDrive18i M-Sport Automaat
€ 64.643,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 6999 kilometer afgelegd. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. U wordt in deze auto ook getrakteerd op BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en verstelbare achterbank.

Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Een prettige optie is de keyless entry, die ervoor zorgt dat de BMW X1 automatisch van het slot gaat als u dichtbij komt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron