WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1sDrive18i M-Sport Pro Automaat

€ 69.877,00

NLZ-819-GV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €906 per maand
BMW X1 sDrive18i M-Sport Pro Automaat
€ 69.877,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze BMW X1. Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. Deze SUV is uitgerust met een benzinemotor en een automatische transmissie. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Ook is de auto voorzien van: BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en verstelbare achterbank.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Deze BMW X1 is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Het complete geluidspectrum van uw favoriete muziek wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Ook Harman Kardon-audiosysteem, sportstuur met schakelpaddels, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting zijn aan boord.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze BMW in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron