WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1sDrive18i xLine Automaat

€ 67.878,00

NLZ-262-GL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €879 per maand
BMW X1 sDrive18i xLine Automaat
€ 67.878,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Liefhebbers van Duitse auto's zijn enorm merkentrouw. Waarom zou u ook iets aan het toeval overlaten als u ook voor Sicher kunt kiezen? Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Tot de uitrusting behoren ook LED-koplampen, donker getint glas achter, aluminium dakrails en verstelbare achterbank.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Luister eens naar het Harman/Kardon audiosysteem. Zo klinkt superieure kwaliteit! De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Deze auto is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, sportstuur met schakelpaddels, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron